dinsdag 13 november 2012

alfabetstempels

Van een lieve vriendin (waarmee ik de high-tea doe) laatst zomaar een leuke alfabetstempelset gekregen.
Zo leuk, daar moest ik meteen iets mee doen voor haar.

Sinds deze zomer heeft mijn vriendin ook haar eigen bijenvolk en heeft ze haar eerste potjes honing geoogst (als ik dit zo goed zeg). Maar liefst 45 potten van zeer goede kwaliteit. Het heeft haar altijd al geintrigeerd, die bijtjes en is daarom een imkercursus gaan volgen en heeft dus haar eigen bijenvolk sinds dit jaar. Ze woont in een oude boerderij met een grote wei, heel geschikt voor de bijen.

Om haar te bedanken heb ik een kaart voor haar gemaakt met uiteraard bijtjes en haar mooie alfabetstempels.Gonny, bedankt, ze zijn echt fantastisch!

Heel veel groetjes van Ini.

7 opmerkingen:

Sproet zei

een schattig kaartje, wat een leuke letters ook! Ik kan me voorstellen dat je er blij mee bent!

Dymphie zei

wat een superlief kado, je maakt er gelijk al een superleuke kaart mee!

Janine zei

Wat een mooi en leuk alfabeth, daar heb je een mooi kado gekregen van Gonnie, bofkont, ;)) heel leuke kaart ini, tot vanavond!!

Bianca Kalksma zei

Met deze kaart kan Gonnie zien dat het een goede zet was deze leuke stempels aan jou te geven ;) Wat een leuk kaartje!!!! En gaaf, alleen het zwart met bruin op het kraft!

DEKAKADO zei

2 mensen blij. Jij en Gonny. Wat een prachtige kaart heb je weten te maken met dit supermooie alfabet. Groetjes, Marleen.

Jolette zei

Ini wat een leuke kaart!
Leuk en zeer toepasselijk!
Gaaf kadootje hoor!
Groetjes,

Jolette

Yvonne zei

Wat gaaf, een eigen bijenvolk, en dan meteen met zo'n goede opbrengst, oogst, ik weet eigenlijk ook niet hoe je dat bij bijen noemt.
Leuk cadeau van haar aan jou, en meteen zo'n leuke kaart! Leuke tekst, en met alleen craftkarton en zwart, doet het prima bij deze mooie kaart!
Lieve groetjes van Yvon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...