zondag 7 oktober 2012

High-tea - 2

Na veel drukte nu weer eens een blogberichtje.
De laatste tijd druk geweest met high-tea's en zelfs een tapas. Was ook heel leuk om te doen.
Buiten dat er natuurlijk veel gebakken moet worden, krijgt iedereen na afloop een kleine attentie, die ik natuurlijk zelf maak. Meestal probeer ik steeds iets anders te maken. Hieronder een paar voorbeelden.


Hierboven heb ik kleine zakjes gemaakt waar 2 theezakjes inpassen. Het doosje voor is een uitklapdoosje waar 4 theezakjes en in het midden een kaarsje zit. Dit is voor diegene die de high-tea besteld heeft.


Voor een lunch-high-tea heb ik papieren boterhammenzakjes bestempeld met een theekop stempel van La Blanche. Zelf chocoladekoekjes gebakken en in cellofaan verpakt. Theezakjes gemaakt met losse thee en een labeltje gestempeld met een theepot en achterop onze naam geschreven. Koekje en theezakje in zakje gestopt en met een papieren taartrand dichtgemaakt met een touwtje.Deze theezakjes in een waxzakje gedaan en dichtgeplakt met tape. Aan het theezakje een labeltje met stempel van cupcakeje. Van een strook papier een zakje gevouwen. Aan de onderkant ons kaartje bevestigd met washitape. In het zakje het theezakje met tape geplakt en een lekkere ferrero rocher bevestigd. Het zakje sluit met een stukje klitteband.


Heel veel groetjes van Ini

17 opmerkingen:

Dymphie zei

wat maak jij schattige kadootjes, dat zullen niet veel bedrijven je na doen. Superleuk zo'n extraatje bij een bestelling!

Miek zei

Geweldig dit ziet er echt super leuk uit!Wat een aandacht voor detail. Mooi hoor

Sproet zei

Wauw wat een leuk idee 'en uitvoering! Maakt hey high tea'en extra leuk zo! Mooi!

Jolette zei

Ini wat ziet dit er leuk uit!
Ik weet je te vinden als ik eens een feestje heb!
Wat een gave ideetjes gebruik je om mensen te verwennen!

Marleen Derweduwen zei

Ik heb mijn ogen uitgekeken naar al die mooie verpakkingen.
Daar is hard aan gewerkt!!!

Judith zei

Wow, maak je zulke leuke cadeautjes voor anderen, die een bestelling bij je doen? Werkelijk een verwennerij! Ziet er heel leuk uit, zeer attent!

Anneke zei

Ja, dit maakt jouw high tea's wel erg speciaal. Heel mooi allemaal, wat een werk! Maar prachtig!

Janine zei

ik ken ze natuurlijk in het eggie en daar zien ze er nog lekker uit, is het mogelijk?? want hier ziet het al super uit, maar je bent een kanjer en..... veel te gek met al je werk extra,,,,, maar ze komen terug, en dat blijkt toch... de gastvrouw is een kanjer!!

Anoniem zei

Wat gaaf om zo beloond te worden omdat je een lekkere high tea besteld!! Mijn complimenten

Marga zei

Wat een prachtige doosjes! Kreeg jouw blog door van Janine. Ga snel verder kijken naar al dat moois. gr.
Marga

Bianca Kalksma zei

Alleen al voor de presentjes zou je een high tea bij jou boeken... wat een werk maak je er van! Geweldig leuk en wat mooi! De stempels van de high tea zijn natuurlijk súper om te gebruiken! Waar haal jij de papieren boterhamzakjes? Oh en die theezakjes die je gemaakt hebt... ge wel dig!! Je bent echt een kei in het in de watten leggen van mensen en maakt zo met de high tea een onvergetelijke (mid)dag voor de mensen!

DEKAKADO zei

Dit zijn nog een service. En zo mooi heb ik het nog nooit gezien. Wat een liefde zit er in. Geen wonder dat men terug komt met zo'n gastvrouw. Groetjes, Marleen.

CreativBär zei

Wat zijn ze leuk geworden :-)
Wens je een fijn weekend.
Groetjes
Bianca

maria's knutselplezier zei

Wat een schattige leuke cadeautjes, mag ik ook komen naar de theeparty???Ziet er reuze gezellig uit!!!Ps je maakt heel mooie dingen daarom wil ik je volger worden!!

Groetjes
Maria

Petra Tillmann zei

Wat ziet dat er allemaal prachtig uit, Ini! Erg leuk en origineel!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat een schitterende presenties Ini en wat een leuke details. Knap gemaakt en leuk om te ontvangen.
groetjes Marja

Yvonne zei

Wat leuk dat iedereen bij jullie high tea ook een presentje meekrijgt na afloop! En die zien er echt geweldig leuk en mooi uit Ini! Alleen al daarvoor zou je bij jullie op de high tea komen!
Lieve groetjes van Yvon

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...