dinsdag 3 juli 2012

Zomer knutsels

Het is er eindelijk weer eens van gekomen. Lekker knutselen met Janine.
Na eerst een lekker kopje thee met een zelfgemaakte cougettecake (verrukkelijk!) zijn we gestart. Met lekker zonnig weer, dus in de tuin.

We zijn begonnen met dylusionsspray op fotopapier en glossypaper.
Eerst met een liniaal en versamark strepen op het papier gezet en met wit embossingpoeder geëmbost. Hierna diverse kleuren dylusionspray gebruikt. Toen Stark (stijfsel) gespoten  en rijst  gestrooid en afgedekt met huishoudfolie en dit is het resultaat.


Daarna hebben we eerst dylussion spray op glossy papier gespoten, eenvoudige witte lijm er op en het blad dubbel gevouwen, je krijgt een prachtig resultaat. We waren er beide weg van. De onderste is van mij.
En toen was het weer tijd voor de lunch. Janine had weer een heerlijke LOGI groente-quiche gemaakt, Ook dit was zaaaalig. Hierna nog enkele achtergronden met toververf gemaakt en verschillende transfers voorbereidt, maar die kunnen we pas morgen afmaken, die moeten eerst nog een dag drogen.
En ja, dan sluit je af met alweer......... thee met cougettecake.  ☺ Genoeg geknutseld voor vandaag. Ben zeer tevreden met de resultaten.

Heel veel groetjes van Ini.

11 opmerkingen:

Janine zei

Super genoten vandaag Ini en nog bedankt vor de zooooo leuke kadootjes. Tot snel, knuffel van mie!!

Sproet zei

Oh..Iezi, heb jij toch een mazzel zo dichtbij Janine..

en dan ook nog lekker in de tuin..ik ben niet (doorstrepen!) jaloers..

Prachtige resultaten!!

Dymphie zei

wat ziet dat er supergezellig uit, voeg mij maar bij de 'niet-niet-jaloers-club'. Alleen die courgette-cake hè?... 'kweet 't niet... ;)

Marleen Derweduwen zei

Wij hebben alle redenen om jaloers te zijn van jouw superdag!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat een prachtige resultaten hebben jullie beiden gemaakt. Super gewoon en wat fijn zo samen te knutselen. Ben benieuwd naar de andere resultaten.
lieve groetjes Marja

Anoniem zei

Klinkt als een super dag met prachtige resultaten

Anneke zei

Ziet er super gezellig uit daar. En wat een leuke resultaten, echt heel mooi! Bij Janine zit je wel aan het juiste adres om dingen uit te proberen (en om lekker te eten ook geloof ik ;))

Jolette zei

Leuk Ini,

Wat een heerlijke dag, met prachtig resultaat!!!
En van dat lekkere eten...dat klinkt me bekend in de oren...

Miek zei

OH wat ziet dat er gezellig uit!!
Enne voeg mij ook maar bij de niet of wel jaloers club:))

Bianca Kalksma zei

Oh ik zie heel mooie resultaten en wat een spannende technieken hebben jullie gebruikt :) Wat een rijkdom is het om samen zo heerlijk een dag aan de knutsel te kunnen gaan! Ik ben benieuwd wat voor moois je met deze achtergrondjes gaat maken!

CreativBär zei

Wat leuk zo samen te knutelen, helaas wonen jullie zo veer weg (en ik heb geen auto...)Leuke dingen hebben jullie gemaakt :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...