zaterdag 23 juni 2012

Terug .....

Ja, we zijn weer terug. Heerlijke vakantietijd achter de rug.
Op 8 juni zijn we vertrokken naar de Haute-Savoie waar we in een  prachtig chalet in de bergen verbleven. We waren met 14 personen en hadden ieder onze eigen kamer met badkamer. Heel luxe. 's Ochtends stond er een uitgebreid ontbijt voor ons klaar en 's avonds werd er heerlijk voor ons gekookt door een kok. Wat wil een mens nog meer!
We zijn hier 4 dagen gebleven. De mannen gingen fietsen in de bergen en de vrouwen (we waren met z'n driëen) gingen lekker wandelen of shoppen. Het weer zat alleen niet zo mee. Het was er best koud en nat. Wat voor het fietsen ook niet erg bevordelijk was. Hetgeen bleek, want de eerste dag is er helaas in de afdaling een persoon vreselijk gevallen. En niet zo'n klein beetje. Hij is over losse steentjes onderuit gegaan en heeft z'n hele gezicht en zijkant van zijn lichaam opengehaald. Ambulance erbij en naar het dichtsbijzijnde ziekenhuis gebracht. Na foto's en scans bleek dat hij helemaal niets gebroken had, alleen was zijn oogkas omhoog geschoven, maar zijn oog had geen letsel. Hij is die avond nog geopereerd en kreeg 30 hechtigen.
Gelukkig had hij ook geen hoofdletsel, zo zie je maar weer dat een helm geen overbodige luxe is!
Helaas is hij die 4 dagen in het ziekenhuis moeten blijven, waarna hij wel gelukkig met de auto naar huis kon. De reis terug was goed verlopen en hij knapt zienderogen op.
Wij zijn met z'n tweëen verdergegaan naar Zuid-Frankrijk. En ja hoor, eindelijk de ZON.
We hadden een schitterend hotel in Agay, direkt aan de zee. Schitterend om zo iedere morgen wakker te worden. Hier zijn we een kleine week gebleven en hebben geen wolkje aan de lucht gezien. We hebben lekker geluierd, gezwommen, gelezen en gegeten. De batterij is weer helemaal opgeladen.
En nu weer terug in ons kikkerlandje. Kijken of de zon hier ook nog gaat schijnen.


Heel  veel groetjes van Ini

6 opmerkingen:

Jolette zei

Fijn dat jullie vriend weer aan het opknappen is!!!
Leuk om je vakantie verslag te lezen en foto,s te zien Ini.
Gelukkig heb je ook nog lekker weer gehad,zodat je er weer tegenaan kan.
Heb je de zon niet voor ons meegenomen???
Net herfst hier...
Groetjes,

Jolette

Janine zei

Hee meid, de foto's had ik nog niet gezien, de verhalen wel al gehoord. Ik ben er in elk geval blij mee dat je er weer bent, ik had je heeeeeeel erg gemist hoor!!! ;))
Tot snel weer, liefs van mie... Je ... janine ;))

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Hi Ini, wat een geweldige foto's en wat heb je het fijn gehad, zo te lezen. Super. Je kan er weer even tegen zeggen ze dan. Met mijn knie gaat het gelukkig weer goed en zoals ik verwoordde in mijn Art Journal op mijn andere blog: ik been weer terug. Dus kunnen weer lekker aan de slag met knutselen en freubelen.
Fijne zondag en groetjes
Marja

Bianca Kalksma zei

Wat een schrik moet dat zijn geweest, met het fietsongeluk! Gelukkig liep het goed af. En na het fietsen heerlijk een week relaxen, mmmmmm kan me voorstellen dat jullie een heerlijke tijd hebben gehad, de foto's zien er aantrekkelijk uit! Fijne dag! groetjes van Bianca

DEKAKADO zei

Dat is sneu, zo'n ongeluk. Gelukkig gaat het nu beter. Zo te zien hebben jullie een leuke en fijne vakantie gehad. Gezellig dat je weer terug bent. Groetjes, Marleen.

CreativBär zei

Hoi Ini,
leuk, dat het met jullie vriend beter gaat - men zul nooit zonder helm fietsen!!! Ik heb ook altijd een erbij als ik ga fietsen.
Mooie fotos heb je gemaakt.
Groetjes en een fijn weekend gewenst.
Bianca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...