woensdag 18 april 2012

Challenge Bianca

Eindelijk is het dan toch gelukt om mee te doen met de challenge van Bianca.
Een Moo-tje maken. Mijn god, wat is dat moeilijk. Het is echt heel klein.
Uiteindelijk ben ik er toch uitgekomen.


Bij de eerste kaart heb ik drie Moo-tjes gedistresst met faded jeans en dusty concord. Een stempel van Kaiser Craft met vlinder en achtergrond over alle drie de Moo-tjes gestempeld. De ART-stempel in stukjes geknipt en me 3D-tape opgeplakt. De Moo-tjes met een mooi achtergrondpapier op een lila kaart geplakt. De stempel Happy Birthdag met goud geëmbost.De tweede kaart was eigenlijk een probeersel, maar ik vond hem eigenlijk zeker zo leuk. Dezelfde stempel op wit papier gestempeld en als extra aan de onderkant nog een muziekstempel geplaatst. Alles met distressinkt ingekleurd. De Moo-tjes gemat op paars en daarna op zwart. Hierna alles op een groene achtergrond bevestigd en als laatste alles op een witte kaart geplakt. Op de groene achtergrond nog een beetje rub-on goud gebruikt (maar is niet zo goed te zien).

Heel veel groetjes van Ini.

11 opmerkingen:

Bianca Kalksma zei

Geweldig leuk dat je de challenge bent aangegaan Ini! En de mootjes zijn stuk voor stuk mooie kunstwerkjes en samen tot een kaart is het een pracht geheel! Best klein zo'n moo hè ;) Ik vind beide kaarten prachtig, de bovenste is mooi met de kleurencombi van de distress, de onderste is mooi door de frisheid van het witte papier en de mooie kleurtjes daarop. Prachtig en super dat je hebt meegedaan!! Heel fijne dag, lieve groet van Bianca

Anneke zei

Ik zie ze nog op meer plaatsen per 3 opduiken. Iedereen wil duidelijk toch iets groter werken :)Leuk dat ze samen één geheel vormen. Heel geslaagde kaarten allebei!

Jolette zei

Z zijn leuk Ini!
Leuke MOOtjes die je leuk verwerkt hebt tot een kaart!
Ik vind de tweede ook het leukst, maar dat komt meer door de kleur!

Janine zei

ik ook, de 2de het mooist, maar ze zijn beide prachtig, en ik vind het mooi hoe je de moo's hebt gemaakt, ik snipte er niks van en bakte er nog minder van, dus meissie, zo mooi!!!!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Dat ziet er zeker mooi uit ini en leuk je ontmoet te hebben dit weekend. De tweede heeft mijn voorkeur maar ik snap nog niet echt goed hoe dat werkt met MOO's.
groetjes Marja

Sproet zei

Ook al zo MOO..i !! De moo verslaving lijkt te heersen

Sproet zei

Ook al zo MOO..i !! De moo verslaving lijkt te heersen

linda zei

Heel mooi gedaan......super die kleine kaartjes

Petra Tillmann zei

Leuk die mootjes op een rij. En vlindertjes zijn zo mooi!!

Fijne zondag!

Groetjes, Petra

DEKAKADO zei

Je hebt het papier echt in mootjes gehakt. Wat mooi!! Geweldig. Inspirerend.(ik moet/mag nog) Groetjes, Marleen.

Hermine zei

Beide zijn prachtig geworden. De tweede is mijn favoriet.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...