maandag 4 juli 2011

Vakantie!

Hè, hè, na heel veel drukte en een zaaalige vakantie eindelijk weer eens tijd voor een berichtje.
Een paar dagen doorgebracht in de Franse Alpen, waar mijn man René enkele behoorlijke bergen heeft beklommen met de fiets. We verbleven met nog een aantal wielerfanaten - en een paar ega, waaronder ik - in houten chaletjes op een camping in Saint-Michel-de-Maurienne genaamd
Le Marintan. We hadden een schitterend uitzicht op de bergen en stralend weer.


Na een paar dagen zijn mijn man en ik verder gegaan naar de Bourgogne, naar een schitterend Charme Hotel in Demigny genaamd  La Dominotte. Hier hebben we een paar fantastische dagen gehad en genoten van de zeer grote gastvrijheid. Hier komen we zeker nog een keer terug!


Maar ja, aan alles komt een einde. Ook wel weer lekker om thuis te zijn en mijn ding te doen.

Voor we met vakantie gingen heb ik nog een trouwkaart - verpakt in een zelfgemaakt doosje - gemaakt.
In mijn blog van 8 mei liet ik een trouwkaart zien die ik gemaakt had voor een kennisje uit de buurt. Uiteindelijk hebben we deze kaart niet gebruikt, maar is dit ervoor in de plaats gekomen. Ze had heel graag dat ik de stof van de trouwjurk zou verwerken op de kaart. Aangezien hun trouwkaart meer kleur had, deze ook gebruikt in het doosje en de kaart.


Op de bovenkant van het doosje is hun eigen trouwkaart verwerkt. De hoofdkleuren waren zwart, fuchsia en grijs. Deze kleuren heb ik in het doosje en de kaart verwerkt.


Op de kaart is de stempel van de jurk van art journey gebruikt. Hij is gestempeld op de stof van de trouwjurk.
De stof eerst op aslan geplakt, gestempeld en uitgeknipt. Een stukje uit de rok geknipt en hier een stukje grijze tule bevestigd. Zo zou de uiteindelijke trouwjurk er ook ongeveer komen uit te zien.In het doosje een verhoging aangebracht van hartjespapier. Een tule zakje met bedeltje erbij waarin het geld komt.


Het papier dat ik heb gebruikt is van DCWV. Het is prachtig glanzend papier en de kleuren pasten hier perfect bij. De kaart is van oud-hollands papier.

Ik hoop dat ik nu weer wat meer tijd krijg om iedereen te volgen. Want ik heb volgens mij heel wat gemist.

Heel veel groetjes van Ini

5 opmerkingen:

Anneke zei

Fijn dat je weer terug bent Ini! Zo te zien heb je een mooie vakantie gehad. Dat charmehotel linkje heb ik opgeslagen, dankjewel :)
Ik zie een prachtige trouwkaart met doosje! Persoonlijker kan bijna niet, van de stof van de jurk, een super idee! Het doosje vind ik ook prachtig! Zoveel leuker dan een 'geld envelop'!

Judith zei

Welkom thuis, Ini. Mag ik zeggen dat ik een heel klein beetje jaloers ben op je mooie vakantie... (-: smile
Fijn dat jullie zo hebben kunnen genieten!
De trouwkaart en het doosje zijn enig! Heel persoonlijk. Daar is over nagedacht. 'T zal vast tussen alle andere kaarten en enveloppen uitspringen, mooi!
groetjes, Judith

Yvonne zei

Dat is wel heel speciaal, om de trouwkaart te maken met stof van de trouwjurk. Bijzonder mooi! En een heel mooi cadeau.
Lekkere vakantie, zo te lezen! Lekker genoten, jullie kunnen er weer even tegenaan.
Groetjes van Yvon

Petra Tillmann zei

Zo te zien heb je een heerlijke vakantie gehad, Ini! En weer zo'n mooie kaart met de stempels van de AS. Ik moet er ook eens wat mee gaan doen.

Jolette zei

Lijkt me een heerlijke vakantie geweest Inie!
En je trouwdoosje is super geworden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...