donderdag 19 mei 2011

Bloemenkaart

Heb bij Janine vorige week diverse achtergronden gemaakt. We hebben vanalles uitgeprobeerd. Van alcoholinkt tot bubbelen van scheerschuim tot koperpoets.Hartstikke leuk om te doen. Dus nu liggen er een hele hoop achtergrondjes waar nog vanalles mee gedaan moet worden.
Een kaart heb ik dan eindelijk af.  De scheerschuimkaart - waar ik eigenlijk het minste mee had. Maar ik vind hem toch wel aardig geworden.

De kleuren die in het scheerschuim verwerkt zijn, zijn hoofdzakelijk rood en blauw. Van het mooiste gedeelte een vierkant gesneden. Uit een oud boek een stuk tekst gescheurd, bewerkt met gesso en op de kaart geplakt. Daarna met archival jet black de bloemen en poststempels afgedrukt. Met een witte gelpen de scheurranden van de tekst benadrukt. De bloemen met kleurpotloden ingekleurd en met een waterkwast bewerkt. De kaart gemat op zwart en op een blauwe kaart geplakt.

Heel veel groetjes van Ini

10 opmerkingen:

Janine zei

yehhhhhhhhhhhhhh, we zijn tegelijkertijd, leuk, de beide kaarten te zien , de jouwe is heel erg mooi gelukt meid, wanneer gaan we weer knutselen ☺ liefs van mie

Ellie zei

Mooi hoor!
ik wou dat ik wat dichterbij woonde, ik ben helemaal weg van technieken, en jullie hebben dat ook volgens mij...

Jolette zei

Zo, jullie zijn lekker bezig geweest!
Wat een opbrengst...
Je kaart is MOOI!!!

Judith zei

Het samen knutselen doet jullie goed! Prachtige kaarten, zo leuk om dit met je vriendin te creëren.
Mijn vriendin Nella, waar ik elke week mee knutsel, heeft helaas geen blog...

DEKAKADO zei

Wat gezellig zo samen en met Janine is het goed toeven is mijn ervaring.
Jullie hebben prachtige kaarten gemaakt. Ellie is een goede inspirator. Groetjes, Marleen.

Yvonne zei

Wel aardig ... het is een prachtige kaart geworden Ini! En super gezellig om samen die dingen uit te proberen, werkt samen altijd aanstekelijk, vind ik.
Groetjes van Yvon

Petra Tillmann zei

Supermooie kaart, Ini! Heel leuk ontwerp en combi van stempels!

Bianca Kalksma zei

Prachtige kaart! En wat een heerlijke stapel achtergrondjes liggen er op je wachten;) Je hebt de kleuren van de scheerschuimachtergrond prachtig verwerkt in de kleur van de bloemen, prachtige collage van stempels is het geworden, érg mooi geworden! En voor morgen wens ik je heel veel plezier en een fijne creatieve dag met Janine in Tibettaanse sferen:)

CreativBär zei

Ja ja, met Janine knutselen is altijd leuk. De kaart is heel prachtig geworden :-)
Wens je nog een fijne dag.
Groetjes
Bianca

Anneke zei

Heel leuk om zo'n creatieve vriendin te hebben die dichtbij woont lijkt me! Werkt zeker productief, ik zie heel mooie achtergrondjes liggen!
Je kaartje is mooi geworden, een tikje romantisch, super!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...