donderdag 21 april 2011

babykaart

Afgelopen zondag zijn Janine, mijn dochter Kirsten en ik naar de Art specially beurs in Zeist geweest.
Geweldig, we hebben onze ogen uitgekeken. En natuurlijk heel veel gekocht.
Janine was helemaal hyper, en was de halve tijd niet te vinden om toch vooral maar niets te missen.
Nou, ik denk dat we alles wel gehad hebben hoor. Onze tas was in ieder geval bomvol spullen.
Aan het eind van de dag hebben we gelukkig nog aan wat workshops mee kunnen doen. Leuk om te zien wat je allemaal met die leuke stempellap kan doen, die ik natuurlijk gekocht heb.

Tussen de middag had Janine boven met een aantal blog-vriendinnen afgesproken. Heel gezellig. Leuk om iedereen te ontmoeten en te zien wie er nu allemaal achter die blog-verhalen schuilgaan.
Een aantal heeft meegedaan aan de challenge - Let it loose - waarbij verschillende opdrachten uitgevoerd moesten worden en later in een boek samengebonden zijn.
Ikzelf heb hier niet aan meegedaan, maar Janine wel. Iedereen die meegedaan had, had zijn boek bij zich. Ze waren stuk voor stuk prachtig. Ik doe het ze nog niet na.

Na wat te hebben gegeten zijn we weer verder gaan neuzen.
Het toeval wil, dat een collega van mijn dochter die zondag voor het eerst oma is geworden en ik net die leuke babystempel gratis gekregen heb. Dat vraagt om een kaartje.
Voor de ouders hebben ik zo'n leuke 'wiebelkaart'  gemaakt, veel werk, maar heel leuk om te maken.

Rest mij alleen nog om jullie allemaal een vrolijk - en vooral zonnig - pasen te wensen en ik weet zeker dat we op deze beurs volgend jaar het hele weekend van de partij zijn.

Heel veel groetjes van Ini

10 opmerkingen:

Anneke zei

Een leuke stempel voor een geboortekaart, dat jongetje! Moet ook nog zo'n kaart maken, goed idee!
Je wiebelkaart is prachtig Ini, ik maakte die al met ballonnen, maar die van jouw is minstens even leuk, heel erg aangepast!

~THEA~ zei

Leuk Ini!!

Kreeg je die stempel zo maar gratis? Niet gek!

Ik zag de aankopen van Janine al op haar blog!!

Zal een lieve duit gekost hebben!!
Maarja, als je er maar plezier van hebt, en de spullen gaat gebruiken. Dan geeft dat niet!

Fijne Paasdagen!

Groetjes van Thea♥

Jolette zei

Hoi Ini,

Ik vond de beurs ook erg gezellig!
Leuk hoe je die stempel van Art Journey gebruikt hebt!
Je andere kaartjes zijn super, wat heb je mooie letter stempels...
Fijne , zonnige paasdagen,

Jolette

Janine zei

nouja, helemaal zonder mijn hulp, hahaaa, goed gedaan meissie!! En ja, je had ook een tuigje moeten meenemen, dan had je me aan het lijntje kunnen houden ☺ je kaarten zag ik gisteren al in live formaat, en ze zijn helemaal te gek!! Vooral die wiebelkaart is zo leuk. Goed gedaan meissie!! ☺ liefs van mig

DEKAKADO zei

Ja, helemaal te gek. Al dat moois bij elkaar. Je weet er ook wel raad mee en maakt er weer de mooiste kaarten mee zie ik. Groetjes, Marleen.

Dymphie zei

Hi Ini, leuk dat je even op m'n blog kwam buurten. De beurs was weer top :) Je kaarten zijn super, dat jochie in z'n tobbe is zo schattig.

Marianne zei

Hoi Ini,
Ik heb het verslag bij Janine al gelezen! Jullie hebben een leuke dag gehad. Ik heb Janine twee keer ontmoet, ik kan me haar niet hyper voorstellen ;-)
Ze lijkt me zo nuchter, maar wel een lieve vrouw.
Ben eens benieuwd wat jullie allemaal maken met die nieuwe spulletjes.
groetjes,
Marianne.

Bianca Kalksma zei

Hoi Ini, allereerst, ik vond het echt super leuk om jou en je dochter te ontmoeten! En bedankt voor de leuke foto's die je dochter gemaakt heeft van de ontmoeting op het balkon en tijdens de workshop! Maar dan nu je kaarten... ge wel dig! Die bovenst is helemaal geweldig, zo mooi!!!! Súper achtergrond!!!! Hoe heb je die plas water onder die teil zo geweldig goed gekregen? En de achtergrond met de kleuren en de witte accenten, wow. WOW! Distressinkt met witte inkt? Heel erg mooi. En de onderste kaart, wat een werk! En wat een geweldig leuke originele kaart! Super.
Een heel fijne tweede paasdag toegewenst!

Petra Tillmann zei

Hoi Ini, het was leuk jullie te ontmoeten op de beurs. En wat een leuke kaarten heb je gemaakt! Die stempel van Art Journey is zo leuk! We komen elkaar vast weer eens tegen. Groetjes, Petra

CreativBär zei

Gezellig om met de ander blogger op de beurs rond te lopen :-)
Jullie hebben zeker heel veel plezier gehad.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...