zaterdag 4 augustus 2012

Challenge Bianca - augustus

Dit keer had ik meer inspiratie dan de vorige keer en heb dus mijn kaart al af. Snel voor mijn doen. Maar nu had ik al een beetje een idee wat het worden zou. Toen Bianca voor de kleur oranje koos, moest ik gelijk denken aan Nederland en de Olympische Spelen. Hier heb ik mijn kaart dan ook op gebaseerd, de eerste gouden medaille voor Nederland van Marianne Vos.Had een paar dagen geleden een aantal achtergrondjes gemaakt met lijm, waterverf en zeezout. Een ervan was in de kleur oranje. Deze achtergrond gebruikt en met dylusions spray squeezed orange en een mal een vlek op de achtergrond gemaakt. Een oranje lintje in stukjes geknipt met de tekst "maak dromen waar" en deze opgeplakt en met een zwarte fineliner omlijnd.
Pomponstempel van de Art specially lap van dit jaar aan de zijkant gestempeld en met een beetje waterverf ingekleurd. Ook de swirl in de rechterhoek is van deze stempellap. De sterretjes en de lettertjes "oranje" zijn van hout en met distressinkt dried marigold bewerkt. Hier ook de randen van de achtergrond mee gedaan. De ringen met acrylverf en een dopje gestempeld in de olympische kleuren. En natuurlijk de overwinningsfoto van Marianne, met onderaan een stukje oranje bloem met een gouden 1. Dit alles geplakt op een witte kaart.


Heel veel groetjes van Ini

10 opmerkingen:

Janine zei

Vol details Ini,msuper leuk opgebouwd, zelfs nog de olympic ringen erbij, helemaal goed, nu nog sturen naar die winares, dat zou leuk zijn, toch?? Fijn weekend meid.m

Jolette zei

Wat is dit een origineel kaartje!
Leuk die details....echt oranje in het quadraat Ini!!!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Heel speciaal en erg origineel ini. Echt Olympische sfeer. Super gaaf.
groetjes en fijn weekend
Marja

Marijke zei

leuke kaart en erg toepasselijk met de OS

Anoniem zei

Prachtige kaart!

Bianca Kalksma zei

Wat een prachtige kaart Ini! En oranje genoeg ;) Prachtige details zowel met stempels als met lint en letters. Ge weldig en de bloem lijkt wel op een hollandse tulp ;) Súper! eigenlijk zou dat inderdaad een leuk idee zijn om de kaart op te sturen naar Marianne Vos. Wat een geweldige achtergrond is het ook, ga ik nog eens op youtuben op die techniek. Súper kaart voor de challenge!! Fijne zondag, groetjes van Bianca

CreativBär zei

Hey Ini,
leuk gedaan. Super idee er een kaar van de olympische spelen van te maken :-)
Groetjes
Bianca

Yvonne zei

Goede inspiratie voor deze prachtige kaart! En nu zijn het nog veel meer medailles. Aan jouw kaart zal het niet liggen dat er nog een paar bij komen.
Groetjes van Yvon

Sproet zei

Oranje is helemaal NIET mijn kleur, maar jouw thema is wel duidelijk zo!! Mooi gedaan!

PS mijn virusscanner blokkert een statteller(??)van jouw site en roept dat het malware is, misschien dat je wat moet scannen?? (ik ben ook geen digiwonder, maar ik dacht dat ik het toch maar even moest melden, tot twee keer toe via ECIU hier aangeklikt en beide keren een melding van mn virusscanner)

Judith zei

Marianne Vos zou zich vereerd voelen als ze deze mooi ontworpen en prachtig gekleurde kaart zou zien!
Leuk om te lezen, hoe je geinspireerd raakte.
Fijne dag!
Groetjes, Judith

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...