zondag 20 mei 2012

Haute couture

Als je van kamer verhuist, dan kom je opeens allerlei spullen tegen die je al lange tijd kwijt was.
Zoals deze achtergrond (en nog een paar andere die ik nog moet verwerken). Lange tijd geleden gemaakt tijdens een gezellige middag bij Jolette.  Sorry Jolette, dat het er nu pas van komt.
De achtergrond is gemaakt met ecoline. Echt prachtige kleuren.
Bewerkt met een masker van de eifeltoren en gaas met distress inkt tumbled glass. Met archival jet black de paspop en schoentjes gestempeld. Met archival glacier lake de swirl en ander paar schoentjes gestempeld. Couture en de naaldjes met archival moody blue gestempeld. Fashion ook met archival jet black gestempeld. Alle stempels van de art specially lap van vorig jaar. Couture verhoogd opgeplakt, knoopjes bevestigd en twee bedeltjes van een schaar en naaimachine erop gelijmd. Rechts nog een stukje washitape. De witte gedeelten verkregen door met chloor te bewerken. Alles op een witte kaart van glanspapier geplakt.


Heel veel groetjes van Ini

7 opmerkingen:

Janine zei

hehe, eindelijk ik zie al zolang die blauwe kaart in mijn banner maar als ik hier kwam was ie er niet, maar nu wel. een hele mooie achtergrond Ini en wat je ervan maakte ook. Toppie!!

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

prachtige achtergrond Lezie en erg mooie kaart.
groetjes Marja

Anoniem zei

Heel mooi, prachtige achtergrond ook.

DEKAKADO zei

Er valt veel te zien op deze kaart. Prachtig. En de kleur vind ik ook helemaal te gek. Super. Groetjes, Marleen.

Bianca Kalksma zei

Wat een mooie kaart heb je met deze fleurige mooie achtergrond gemaakt! Super collage van stempels en embellishments, er is zoveel te zien op deze kaart! Prachtige kleuren ook! Als je jouw beschrijving leest denk je, huh, swirl? Even kijken weer. Washitape? Even kijken weer. Je blijft kijken! Mooi Ini!

Judith zei

Ecoline blijft mijn favoriet. Ik vond de werkjes van onze kinderen altijd prachtig, als ze op school met Ecoline hadden gewerkt. Jammer dat ze groter worden en niet meer knutselen...
Jouw kaart heeft ook een frisse uitstraling! Heel veel details die opvallen, als je de kaart goed bestudeerd. Mooooi!
Groetjes, Judith

Jolette zei

Alweer zo'n mooie kaart!
Wow!!!
Wat een leuke originele details Ini!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...