maandag 13 februari 2012

Music makes life beautiful

Weer terug in het land. Ben lekker een weekendje naar Antwerpen geweest. Veel gelachen, veel gelopen, veel kou geleden, maar ook lekker gegeten en leuke winkeltjes bezocht. Ben samen met mijn zus, Anne geweest. Wij hebben haar dit weekendje cadeau gedaan voor haar 50ste verjaardag. Wat heel bijzonder is, is dat mijn dochter Kirsten in het hotel waar wij logeerden, vandaag haar eerste werkdag begonnen is.
Dit was nog niet bekend toen ik het hotel boekte. Heb ik even kunnen voorproeven!
Het is een leuk modern hotel direkt gelegen naast het station. Per 1 maart heeft ze een appartement op loopafstand van het hotel. Tot dan logeert ze in Braschaat bij een vriend van haar.  Heb haar vanmiddag gesproken en haar eerste werkdag is goed bevallen. De kop is eraf.

Nu nog even een kaartje.
Een tijdje geleden maakte ik deze muziekkaart . Een acrylblok met dusty concord en dried marigold (distress inkt)  bestempeld en natgemaakt. Op aquarelpapier afgedrukt. Met archival jet black de viool van La Blanche gestempeld. Op de achtergrond hoekjes van een La Blanche stempel gebruikt. De muzieknootstempel is van impression obsession.
De teksten met stempels en rub-ons gemaakt. Het houten vogeltje paars gekleurd en met jet black een muziekstempel van La Blanche op gestempeld. In de rechterbovenhoek met draad een zilverkleurige kraal vastgemaakt. Aquarelpapier gescheurd en gemat op glanzend zwart papier en daarna op wit. Dit alles bevestigd op een paarse kaart.
Heel veel groetjes van Ini

10 opmerkingen:

Janine zei

Goed zo, ik krijg de in and outs nog inneggiemge hiren ;)) ? Leuke kaart meid, mooie kleuren ook. Toppie!! Liefs van mie..... Missjuuuu

Jolette zei

Super mooi kaartje!
Mooie details Ini!
Wat grappig dat je nu precies weet waar je dochter werkt.
Spannend voor haar en voor jou.
Fijn dat de eerste dag al zo goed bevallen is!

Judith zei

Dit is toch kunst, Izie! Ik vind de techniek bijzonder, mooi kaartje!

Anneke zei

Heel mooie kaart Ini! Mooie achtergrond ook!

Bianca Kalksma zei

Wat een prachtige kaart Ini!! Ge wel dig. Prachtige kleuren, super leuk vogeltje, prachtig hoe je alles samen tot deze mooie kaart gemaakt hebt! En wat geweldig leuk dat je in het zelfde hotel nu bent geweest als je dochter nu werkt, fijn dat het zo'n heerlijk weekend is geweest!

DEKAKADO zei

Wat heerlijk zo'n weekend met je zus en nog leuker, dat je dochter op hetzelfde moment haar eerste werkdag daar heeft. Ook stug.
En je kaart. Tjonge, die vind ik mooi. Nee, subliem! Groetjes, Marleen.

Ballie (Bennarda) zei

Zag hier net een super geweldig mooie kaart, wauuuuw.
groetjes Bennarda (Ballie)

http://balliescreationballie.blogspot.com

Petra Tillmann zei

Wat een prachtige kaart, Ini! Mooie zachte kleuren en dat vogeltje is zo leuk!

Yvonne zei

Mooie kaart Ini! Mooie kleuren, achtergrond, leuke details, leuk met het vogeltje wat ook meer diepte in je kaart brengt, helemaal goed!
Groetjes van Yvon

CreativBär zei

Leuke kaart, prachtige kleuren, super gedaan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...