woensdag 30 november 2011

Vlindermeisje

Een tijdje terug ben ik met Janine naar Stampin'back geweest. Een leuke dag met diverse workshops. Ook omdat we hier nog medebloggers troffen met vriendinnen. Echt geweldig. Het was zo gezellig en leuk om weer wat mensen terug te zien.
In de pauze konden we ons lekker uitleven in hun winkel. Prachtige stempels hadden ze en natuurlijk een aantal gekocht. Een ervan was een stempel van een zeer  verrast meisje. Mijn buurmeisje werd 10 jaar en voor haar heb ik de volgende kaart gemaakt.

De stempel met archival jet black gestempeld. Daarna met diverse kleuren distressinkt ingekleurd. De vlindertjes zijn 3D-stickers.  In de haren een leuk strikje bevestigd. De afdruk gemat op blauw en roze papier. Daarna op witte kaart geplakt.

Heel veel groetjes en tot ziens.

Ini

6 opmerkingen:

Jolette zei

Wat een schattig kaartje Ini!!!
Leuk zo met dat strikje en vlindertjes!

Petra Tillmann zei

Het was gezellig bij de Stampinbackdag. Leuk om je weer te zien daar! Deze stempel heb ik ook, maar nog nooit gebruikt. Ik vind jouw kaartje heel erg mooi!
Groetjes, Petra

Anneke zei

Heel mooie stempel inderdaad! Je maakte er een leuke kaart mee!

Bianca Kalksma zei

Ja, het was een leuke dag en vooral omdat we zoveel leuke mensen om ons heen hadden, waaronder jij! :) Het kaartje is super leuk geworden, wat een leuk idee om de vlindertjes op het meisje te plakken voor het schrikeffect. Het papier wat je erachter hebt gedaan past heel goed bij de afdruk, heel mooi geheel!!

CreativBär zei

Hoi Ini,
wat een prachtig kaartje. De stempel is heel leuk :-) Er zul je buurmeisje heel blij mee zijn.
Wens je nog een fijne avond.
Groetjes
Bianca

Janine zei

zo lief kaartje, een hele leuke stempel ini, enne...... de soep is weer op... hahahaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...