donderdag 11 augustus 2011

challenge bianca augustus

Voor de maand augustus vroeg Bianca een zomerse kaart te maken. Toevallig was ik bezig met een easel-kaart. Ik vind hem wel geschikt voor de challenge door de frisse kleuren.
Voor de kaart heb ik papier gebruikt van Eline's huis. Heeft echt leuke combinaties.
De basiskaart bestaat uit een dubbele kaart van 13,5 x 13,5 cm. De bovenste helft van de kaart wordt nog een keer in het midden gevouwen. Tegen deze helft wordt een enkele kaart geplaatst van 13,5 x 13,5 cm. Door de onderste helft van de dubbele kaart te voorzien van een - in dit geval - strikje, kan de kaart rechtop blijven staan.
Op  het rechtopstaande gedeelte diverse papieren gecombineerd, kanten lint bevestigd, drie donkerroze steentjes (hartjes) geplaatst en de theepot, theekopjes en theezakje gestempeld op het papier en uitgeknipt. Het roze labeltje op de cricut uitgesneden en kaarsjes gestempeld. Als laatste de stempel time for tea geplaatst.
De liggende kaart met Eline's papier versierd. De twee vierkanten met geschulpte rand ook uit de cricut gesneden. Een paar 'zegels' uit het papier geknipt en opgeplakt. Onderaan bloemenlint en een strikje van bloemenlint gemaakt en twee bedeltjes bevestigd. Ronde stempel 'speciaal voor jou' geplaatst.
Het is wel even werk, maar het resultaat is echt leuk.

Eigenlijk heb ik nog een kaart die wel geschikt is voor de challenge. Maar omdat mijn vorige kaart ook al bloemen was, nou ja, kijk maar.
Deze kaart is heel eenvoudig, maar met een grappig effect.
In het midden van de witte kaart een post-it papiertje geplakt. Daarna diverse bloemenstempels eromheen gestempeld. Toen ingekleurd met tombow-stiften. Post-it papiertje verwijderd en in het midden de tekststempel geplaatst met een kader eromheen. 

Heel veel groetjes van Ini

7 opmerkingen:

Yvonne zei

Wat een super gezellige en mooie zomerse kaart Ini! Erg leuk om naar te kijken, je ziet iedere keer weer iets nieuws. Heerlijk kopje thee; 's winters lekker warm, 's zomers heerlijk dorstlessend.
Heel goede kaart voor de challenge!
Groetjes van Yvon

Janine zei

ja je weet het hé, mijn favoriete kaart is de 2de , maar de 1ste, haha, wat een grappige naam easelkaart is natuurlijk ook helemaal mijn ding, theeleut die ik ben ☺ grusse van hier

Jolette zei

Enig, je zomerse kaart!
Maar je tweede kaart vind ik helemaal super!!!

Bianca Kalksma zei

Allebei zijn ze ge wel dig! De bovenste vind ik heel knap dat je zoiets moois kunt maken en het papier van Eline is heel mooi, maar ik vind het best nog wel lastig af en toe om het te combineren, maar het is jou super gelukt! En de onderste kaart is helemaal geweldig, lekker fleurig! Beide zijn perfecte inzendingen voor de challenge, dank je wel voor deze inspirerende inzendingen! groetjes van Bianca

Petra Tillmann zei

Wat een gezellige easelkaart, Ini! Heel leuk! En de bloemenkaart is ook erg mooi!

Groetjes, Petra

Anneke zei

Die easelkaart is echt een zomerse kaart! Heel mooie details erop! De tweede vind ik ook een heel geslaagde kaart! Erg leuk gedaan!

CreativBär zei

Hey Izie,
wat een werk. De karten zijn prachtig :-)
Groetjes
Bianca

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...